Seinäjoki liian kova Nuorten Superille!

2.7.2024

Kuitenkin pää pystyssä selvittiin!

Seinäjoki jatkaa tappioitta Nuorten Superpesiksessä ottamalla puhtaan 0-2 vierasvoiton Viinijärven Urheilijoista. Jaksot "pohjattarille" 0-4 ja 5-10. Kotijoukkue pelasi hyviä jaksoja varsinkin ulkopelissä, vaikka sinne myös virheitä mahtui. Nuori lukkari Tuuli Riikonen pelasi rohkeasti monipuolista peliä ja pystyi ajoittain vaikeuttamaan Seinäjoen lyöntipeliä ja sai myös niinä hetkinä tukea ulkokentällä. Totuus kuitenkin oli että joukkueiden tasoero oli vielä selvä vaikka kunnialla ottelusta selvittiin. Sisäpelissä kärkenä pelannut Iiris Varonen pelasi ennakkoluulottomasti ja sai myös haastettua Seinäjoen kovaa ulkokenttää. Iiriksen takana Aamu Riissanen eteni vahvasti tuoden kolme juoksua.

Palkitut Kiida Helminen ja Viivi Hirvonen

Molemmat palkitut Kiida ja Viivi pelasivat hyvin ulkona kolmospuolella ja onnistuivat kumpikin lyömään yhden juoksun.

Nuorten Superi jatkuu Pattijoen vieraana 11.7.

Seuraava kotiottelu on nuorilla tiistaina 30.7. jolloin vastustajaksi saapuu Haapajärvi.