Nuorten Superille tappio

12.6.2024

Kajaani - ViU 2-0 (3-1 , 8-0)

Tiistaina Viinijärven Urheilijoiden nuorten superpesisjoukkue vieraili Kajaanissa ja koki selvän 2-0 tappion. Kaikesta huolimatta vain 10 pelaajalla matkaan lähtenyt joukkue taisteli hienosti varsinkin ulkopelissä ja onnistui pitämään Kajaanin ahtaalla avausjaksolla. Neljännessä vuoroparissa Viivi Hirvonen kotiutti Iiris Varosen ja tilanne tasan 1-1. Viimeisen tasoittavalla kuuluisassa kahden palon tilanteessa sai Kajaani lyötyä pallon läpi ja jakso kotijoukkueelle 3-1.

Toista jaksoakin mentiin pitkään 0-0 tilanteessa kunnes Kajaani sai yhdessä vuoroparissa tehtyä neljä juoksua ja karkasi 4-0 johtoon. Jakso lopulta Kajaanilaisille 8-0.