Nuorten Superi hienoon vierasvoittoon

25.6.2024

SiiPe - ViU 1-2 (3-6,3-0,2-3)

Avausjaksolla Sole Riissanen iskee pallon Mantun monttuun!

Tasaisen avausjakson ensimmäisessä vuoroparissa Viivi Hirvonen lyö hienosti sovittuun paikkaan ja tilanne 0-1. Toisessa vuoroparissa kumpikin joukkue tekee yhden juoksun ja tilanne vierailijoille 1-2. Kolmannessa vuoroparissa Sole Riissanen puhkaisee kakkospuolen ja kiertää kunnarin ja samalla lyönnillä Aamu Riissanen tuo myös juoksun ja taululla numerot 1-4. Jokerina pelannut Pinja Toropainen kotiuttaa vielä Solen on tilanne Viinijärvelle 1-5.  Hienosti lukkarina pelannut Tuuli Riikonen lyö vielä Iiris Varosen kotipesään ja kun SiiPe tekee vielä kaksi juoksua päättyy jakso Viinijärven riemuun numeroin 3-6.

Toisella jaksolla vaihtolyönnit eivät pysy kentässä!

Tilanteiden rakentelu ontuu ja ei päästä painostomaan SiiPen ulkokenttää joka pelaa virheettömästi ja täysin ansaitusti vie toisen jakson 3-0. Ratkaisu tulee SiiPen kolmannessa sisävuorossa jossa se tekee kaikki kolme juoksua. Toki Viinijärvi pelasi hyvin myös ulkona ja antoi mahdollisuuden sisäpelille kääntää vielä jakson mutta siihen ei tällä kertaa pystytty.

Huikea Kotari ja pisteenä Ada Reijosen taistelukunnari!

Siilinjärvi aloittaa ensiksi sisällä ja tekee Elsi Kataisen ja Ronja Variksen lyönneillä kaksi juoksua. Viinijärvi tulee tasoittavalle vuorolle ja toisena lyömässä ollut Ada Reijonen lyö pallon kopparista yli ja Sonja Purmonen tuo kavennusjuoksun, samalla Ada lähtee oikea oppisesti kiertämään kunnaria ja kun heitot eivät osu aivan kohdalleen Ada juoksee kunnarin ja kotari tasan 2-2.

Tua Riissanen ratkaisee!

Täydellinen käsikirjoitus illan ohjaajalle ja jotta ratkaisu on jännitysnäytelmän mukainen niin viimeisenä lyöjänä ja viimeisellä lyönnillä löytää Tua kauimmaisen pelaajan SiiPen linjakuviossa ja Viivi Hirvonen juoksee voittojuoksun 2-3. Eikä riemulla ollut rajoja Mantun kotipesässä.

Palkitut Sole Riissanen ja Tuuli Riikonen!

Viinijärven ykköspalkittu oli 2-koppari Sole Riissanen joka pääsi myös näyttämään heittovoimaansa. Sisäpelissä Sole oli tällä kertaa vierailijoiden selkeä ykkönen ja näytti myös etenemisvoimaa tuoden kolme juoksua. Kakkospalkittu Tuuli Riikonen pelasi ehdottomasti parhaan pelinsä ja sotki monipuolisilla syötöillään kotijoukkueen sisäpeliä. Ehdottomasti koko joukkueen voitto ja kaikki täyttivät hienosti paikkansa. Kolmoskopparina pelannut Aamu Riissanen teki avausjaksolla muutaman tärkeän palon etenijöistä kotipesään ja pelasi varmasti takakentällä. Kakkospuolella Sara Rosti ja Tua Riissanen onnistuivat hienosti tukkimaan ja pysäyttämään kotijoukkueen kovat lyönnit.

Ensi maanantaina 1.7. klo 18.00 jatkuvat pelit Pallokentällä!

Vastus on kovimmasta päästä eli kaikki ottelut nuorten superissa tähän asti voittanut Seinäjoen Maila-Jussit. Viinijärvi lähtee kuitenkin rohkeasti haastamaan vierailijoitaan joten nyt seuraamaan ja kannustamaan kotijoukkuetta hyviin suorituksiin.