Naisten Suomensarja pelasi viimeiset harjoituspelit

1.5.2024

Lauantaina Kiteellä ja sunnuntaina Siilinjärvellä

Viikonloppuna urakoitiin molempina päivinä aurinkoisessa kelissä ja varsinkin lauantaina Kiteellä oli lämmintä ja sunnuntaina Siilinjärvellä vähän viileämpää, mutta pelit saatiin kuitenkin pelattua ja tosi pelit alkavatkin lauantaina 11.5. juuri vierasottelulla Siilinjärveä vastaan.

Kitee - ViU 0-2 (3-8, 2 - 7)

Ottelu käynnistyi molemmilta joukkueilta vähän hermostuneesti. Ulkopelissä tehtiin perussuorituksia, toki sinne myös virheitäkin mahtui. Ulkopeli kuitenkin parani loppua kohden ja paloja tehtiin kun tuli palon paikka. Sisäpelissä Sini Suihko meni kärkenä hyvin kentälle tuoden kolme juoksua. Sini joutui kyllä turhan monta kertaa palaamaan pesille kun vaihtolyönnit karkailivat vielä laittomiksi. Sisäpelissä parasta olivat kovat lyönnit ja kertovat kyllä joukkueen parantuneesta lyöntivoimasta. Eritoten kolmikko Kiida Helminen, Aamu Riissanen ja jokeri Rilla Mehtätalo olivat jatkuvasti mailan varressa vaarallisia ja tehokkaita.

SiiPe - ViU 0-2 (2-10, 4-8)

Sunnuntain peli noudatti pitkälti samaa kaavaa. Ulkopeliin oli saatu hiukan jo liikettä ja rohkeutta lisää ja varsinkin vaihtotilanteissa saatiin jo poltettua vastustajan etenijöitä lukkari Sara Rostin johdolla. Sisäpelissä kärki toimi ja vaihtolyönnitkin oli saatu jo vähän paremmaksi. Parasta olivat kuitenkin kovat lyönnit jokeri Rilla Mehtätalon johdolla. Rilla sai kunnian kiertää myös kentän läpilyönnillään. 

Valmistautuminen sarjaan jatkuu suunnitelmien mukaisesti

Vaikka takatalvi teki ulkoharjoitteluun lähes kahden viikon tauon, joka väistämättä näkyy vielä tämän hetken pelissä, niin kuitenkin luottavaisesti mennään kohti sarja-avausta. Tässä on nyt kaksi viikkoa aikaa vielä hioa peliä paremmaksi ja toimivaksi omien roolien mukaisesti.

Maksu