Amanda Piiroinen ja Aamu Riissanen JoMan Naisten Superpesiksen harjoitusryhmään!

21.10.2024

Viinijärven Urheilijoita Ykköspesikseen nostamassa olleet Amanda Piiroinen ja Aamu Riissanen jatkavat myös ensi kesänä Viinijärven Urheilijoissa. Toki kumpikin pelaaja taistelee tosissaan pelipaikasta aina JoMan paidassa Superpesikseen ja "pinkkipaidoissa" Ykköspesikseen. Kumpikin pelaaja on tehnyt suunnitelman mukaisesti sopimuksen JoMan kanssa joka on osa myös seurojen välistä yhteistyötä.

Lukkarin paikalta pelipaikkaa hakeva Amanda Piiroinen saa loistavan mahdollisuuden uralleen pääsemällä mukaan Joensuun Mailan superpesisjoukkueen harjoitusryhmään. "Ama" pelasi kuluneena kesänä myös lukkarina nuorten Itä - Länsi ottelussa Jyväskylässä. Lukkaroinnin lisäksi on tarkoitus myös kehittää sisäpeliä ja Amanda tuo mukanaan myös juoksuvoimaa.

Aamu Riissanen on myös liittynyt Joensuun Mailan superpesisjoukkueen harjoitusryhmään taistelemaan pelipaikasta. Takakentällä johtavana 3-kopparina pelaava Aamu pääsee varmasti hakemaan lisää rajojaan omalla pelaajapolulla. Sisäpelissä kovalyöntinen Aamu viihtyy parhaiten 1-tilanteessa ja tunnetaan myös hyvänä etenijänä joka tuo joukkueeseen lisää voittamisen tahtoa.

Hienoa että Aamu ja Amanda vastasivat JoMan haasteeseen ja lähtivät kumpikin hakemaan omia rajojaan. Molemmat osallistuvat talven ja kevään aikana kummankin seuran harjoituksiin ja ovat siis JoMan sopimuspelaajia ja toimivat myös hyvänä avauksena seuraaville pelaajille. Tärkeää on että kumpikin saavat ensi kesänä kovia pelejä jota tukee määrätietoinen harjoittelu ja pelien sekä harjoittelun merkitys korostuu entisestään kun molemmilta loppuivat nuorten sarjojen pelit.