Ada Reijonen, Jenna Storhammar ja Sini Suihko jatkavat Viinijärvellä!

20.9.2024

Viinijärven Urheilijat on tehnyt yksivuotiset jatkosopimukset naisten ykköspesikseen 

Ada Reijosen, Jenna Storhammarin sekä Sini Suihkon kanssa. 

Vahvan läpimurtokauden pelannut Ada Reijonen jatkaa Viinijärvellä. Ulkopelissä linjassa ja varsinkin 2-tilanteessa heittävänä kulmapelaajana Ada tuo ulkopeliin tehokkuutta, joka näkyi jo kuluneella kaudella tärkeissä ratkaisuotteluissa. Adan kanssa jatketaan ulkopelin kehittämistä, mutta mukaan tulee entistä enemmän myös sisäpeli, jonka rooli jäi vielä kuluneella kaudella pieneksi. Adalle on tarkoitus lisätä vastuuta taka- ja 2-tilannepelaamiseen. Vähäisistä tilanteista huolimatta Ada löi kuitenkin naisten peleissä viime kaudella 28 juoksua, joten potentiaalia on paljon olemassa.

Kuluneella kaudella koko valtakunnan naisten suomensarjan lyöjätilaston voittanut Jenna Storhammar jatkaa Viinijärvellä lyöjäjokerina. Urallaan parhaan kauden pelannut "Store" löi kauden aikana peräti 79 juoksua ja pystyi myös laajentamaan lyöntivalikoimaansa. Ensi kauden joukkueessa Jenna jatkaa vanhan roolin mukaisesti ja tarkoituksena on myös ottaa mukaan kovat suoraviivaiset kotiutuslyönnit vahvan kumuralyönnin rinnalle sekä opetella pelaamaan erilaisia ulkopelikuvioita vastaan kuitenkin omat vahvuudet edellä.

Viime talvena hienon paluun pesiskentälle tehnyt Sini Suihko jatkaa myös Viinijärven Urheilijoissa. Sini tunnetaan loistavana etukenttäpelaajana, joka tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin pelitapoihin. Siniltä onnistuu sekä pienten haut, jota tukee kova heittokäsi ja vahvuuksia on ehdottomasti myös kovien lyöntien torjunta. Sisäpelissä kärkietenijänä Sini menee kovalla prosentilla kentälle ja kuluneella kaudella tuloksena oli huikeat 68 tuotua juoksua kotipesään. Sinin kanssa kehitetään ehdottomasti yhteispeliä muiden etukenttäpelaajien kanssa. Sisäpelissä myös nopeuden rinnalla kulkeva etenemiskestävyyden kehittäminen kuuluu tulevan talven painopisteisiin harjoittelussa.

Kyseinen kolmikko tunnetaan myös kovina ja määrätietoisina harjoittelijoina.

Ada, Jenna ja Sini tuovat mukanaan myös oikeanlaista asennetta joukkueeseen ja nostavat näin omalla tekemisellään joukkueen vaatimustasoa päivittäisessä harjoittelussa.